Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +3683/510-035 | elzettbolt@gmail.com

Roto NX Bny-vasalat (900*1800)

Ár: 19.433 Ft+Áfa (Br. 24.680 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
465
Rövid leírás:

Roto NX-A feltüntetett ár a kilincs, hibás működésgátló és pánttakarók árát nem tartalmazza. Ezek külön megrendelhetőek! A feltüntetett árból, a megrendelés értékének függvényében jelentős árkedvezményt biztosítunk. Részletekért hívja üzletünket!

Termékleírás

Roto NX – a bukó-nyíló vasalat rendszer fa- és mûanyag ablakokhoz.

Problémamentes buktatás, nyitás és zárás.
A „bukó-nyíló“ az ablakok Közép- és Kelet-Európában leginkább elterjedt nyitási módja, de ez a kényelmes megoldás sok más országban is nagyon kedvelt. A „bukó-nyíló technológia” egy kézmozdulattal teszi lehetõvé az ablakszárny problémamentes buktatását és nyitását. A Roto NX az egyik legsikeresebb ilyen jellegű vasalat rendszer világszerte.

Roto NX többlet minden ablakformához és mérethez.

A Roto NX rendszerben a vasalat minden alkatrésze egy központi záróegységbe integrálódik. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot nyújt. Rendkívül kényelmesen kezelhetõ és a mechanikus, vagy elektronikus alkatrészek, pl. betörésjelzõ, termosztát- és szellõzésvezérlõ problémamentes integrálását teszi lehetõvé. Az elegáns „Silberlook” kivitel összetéveszthetetlenné teszi a Roto NX-t. Ezeket a meggyõzõ szerelési tulajdonságok egészítik ki. A Roto NX vasalatok a legkülönbözõbb ablakméretekhez és ablakformákhoz alkalmazhatóak.

Elzett Mintabolt